ISH Design Plus

ISH Design Plus

ThermoFLUX je na sajmu ISH koji se održava u Frankfurtu (Njemačka), najvećem svjetskom sajmu opreme za grijanje i klimatizaciju predstavio kotao EcoLogic kao inovaciju te odnio nagradu Design Plus u režiji Savjeta za dizajn, formiranog od strane njemačkog Bundestaga.

Žiri ga je tada opisao ovako – Dinamične proporcije, snažne linije, prepoznatljiva boja – dizajn EcoLogica znalački vizualizira ono što on jest – moderni kotao na pelet sa najboljom kvalitetom sagorijevanja i niskim emisijama. Regulacija omogućava jednostavno upravljanje . Savršena simbioza high-techa i lijepog dizajna.

Ipak, dizajn nije jedino što ovaj kotao čini posebnim. EcoLogic je prvi potpuno automatizirani kotao na pelet, koji ima automatsko čišćenje plamenika i izmjenjivača te veliku autonomiju u radu bez potrebe za održavanjem od strane korisnika.


Novi redizajnirani kotao EcoLogic uskoro će se naći u prodaji u BiH a nakon toga i u inozemstvu.  Ovo prvi kotao na tržištu koji uz savršeno izgaranje i niske emisije štetnih plinova ima mogućnost upravljanja do tri kruga grijanja, motora miješajućeg ventila i kontrolu putem interneta. Da bi udovoljili zahtjeve korisnika EcoLogic će biti ponuđen na tržištu sa modelima od 25, 35, 44 i 55 kW.

 /assets/photos/text/original/97-ecologic1web-1501853225.png

07.08.2017.

 1. Novi katalog proizvoda

  Novi katalog proizvoda

  Pogledajte naš novi katalog proizvoda i odaberite pravo rješenje za svoj dom

  24.03.2017.

  više>>
 2. ThermoFLUX proizvodi na listi MCS u Velikoj Britaniji

  ThermoFLUX proizvodi na listi MCS u Velikoj Britaniji

  Pored implementiranog sustava upravljanja kvalitetom ISO 9001:2008 i sustava upravljanja okolišem ISO 14001:2009, te CE znakom za svoje proizvode ThermoFLUX se može pohva...

  28.10.2015.

  više>>